Sări la conţinut

REZISTOARE CU MANER

Orice comanda plasata in perioada vineri 31 martie 2017, ora 00:00 -> duminica, 2 aprilie 2017 ora 0:00 va primi cadou din partea noastra un kit rezistoare cu maner, o tehnologie absolut revolutionara, precum si un alt CADOU SURPRIZA.

Dupa multi ani de eforturi sustinute si sume colosale investite in cercetare si testare, colegii nostri de la divizia R&D au obtinut primele reusite promitatoare intr-un domeniu complet revolutionar, cel al rezistoarelor cu maner.

Avantajele majore ale rezistoarelor cu maner se reflecta atat intr-o productivitate mult sporita, cat si intr-o reducere fantastica a cheltuielilor legate de transport si manipulare, precum si intr-o siguranta mult sporita in timpul montajului.

Care sunt avantajele rezistoarelor cu maner ?

SIMPLU DE DEPOZITAT

REZISTOARELE CLASICE

Mult succes in a gasi rezistorul de 1 K !

REZISTOARELE CU MANER

Manerul atasat fiecarui rezistor permite o depozitare simpla, fara a ocupa spatiu. Alegerea unui rezistor pentru utilizare este de asemenea extrem de simpla, pur si simplu alegi suportul potrivit si iei rezistorul.

20170331_095515

EXTREM DE SIGURE LA MONTAJ

REZISTOARELE CLASICE

REZISTOARELE CU MANER

PRODUC EFECTE ABSOLUT REMARCABILE IN MONTAJELE IN CARE SUNT FOLOSITE

Din testele efectuate de noi pana acum, am observat o serie de efecte absolut remarcabile in functionarea circuitelor electronice realizate folosind rezistoare cu maner.

Mai ales combinatia intre acumulatorii LIPO  si rezistoarele cu maner s-a dovedit a fi absolut spectaculoasa !

In plus, montajele arata in mod evident mult mai bine !

Chiar mai mult, folosind manerele atasate rezistoarelor, acum poti stoca foarte usor si montajele. Pur si simplu le agati intr-un cui !

56 de comentarii »

  1. Clar ati f***t weekend-ul vre-unui hobby-ist care incepator fiind, a zis, wow ce idee, hai sa le pun manere si eu la ale mele. Daca s-a trezit de dimineata, are timp pana la Stirile de la ora 5 sa dea foc la casa zic.

    Apreciază

  2. Total nemultumit !

    Am folosit rezistoarele cu maner si mi-am distrus robotul arduino Toata placa s-a incins si a inceput sa miroasa a ars. Acum nu mai functioneaza nimic. Vreau banii inapoi !!!

    Apreciază

  3. desi apreciez initiativa de market vreau sa atrag atentia lipsei de analiza necesara unui proiect sanatos: mai concret prin faptul ca nu ati formatat si taiat picioarele rezistentei cu maner aceasta nu capata abilitatea de a fi mai rapid si comod inserabila intr-un breadboard ceea ce limiteaza la 50% aria de aplicabilitate a produsului 🙂 success in continuare

    Apreciază

  4. Super ! Felicitari pentru inventivitate !
    La anul propun: componente electronice-cercei, brose, martisoare.
    Sexul frumos are destule reprezentante in domeniul electronicii.

    Apreciază

  5. D-astea am destule acasa, speram sa dati condensatori cu cui infipt in ei. Aia sunt mai rari, dar foarte utili, poti la fel sa ti de cui cand il montezi sau sa verific cu degetul pe cui daca s-a incalzit.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Buna ziua,
    Am vazut promotia la rezistoarele cu maner si sunt interesat de pretul suruburilor de care sunt agatate. De asemenea, as dori sa stiu daca se vand aceste suruburi la metru patrat sau la ochi.
    Va multumesc pentru timpul pe care mi l-ati acordat si va doresc un week-end placut.

    Apreciază

  7. Aveti manere si separat? sau doar cu rezistoare? M-ar interesa pt diode Zener, daca sunt compatibile… pt o instalatie de Sf. Halloween. Multumesc. Craciun Fericit! 😛

    Apreciază

  8. In anticiparea viitorelor produse revolutionare as dori sa precomand, daca vor intra in productie, si diodele cu maner, strapurile cu rezistori, si noul glue pentru lipit piesele pe placa.

    Apreciază

  9. In locul sirmelor de ce nu folositi un dispozitiv asemanator cu o penseta cu magnet, dar ceva mai mare care sa prinda piciorusele de la rezistente , diode.. ,in primul rand ar absorbi o mare cantitate de caldura la lipirea lor pe placa, si apoi se poate refolosi , in cazul sirmelor cu capetele ramase, ce facem cu ele?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.