Real Like Box

Prezentata pentru prima data in cadrul WebStock 2011, “Real Like Box” este un dispozitiv care aduce functionalitatea de “like” prezenta pe FaceBook in viata reala. In cea mai simpla implementare a sa, “Real Like Box” consta intr-o cutie care poate acoperita cu autocolant dupa dorinta, care cutie contine un buton marcat “like” si un ecran LCD care afiseaza numarul de interactiuni. Poate fi alaturata unui produs, unui banner, sau unei anume conferinte / speaker (cum a fost cazul la WebStock).

“Real Like Box” cuprinde trei variante de implementare.

1. “StandAlone Real Like Box”

Este cea mai simpla dintre toate, se alimenteaza cu patru baterii AA (astfel incat nu necesita nici un fel de cablu sau dependinta), si contorizeaza interactiunile vizitatorilor pana la 20 de ore neintrerupt (cu un singur set de baterii).

 

2. “Real Like to Facebook Like Box”

Este varianta care transforma like-urile reale generate de vizitatori prin apasarea butonului in like-uri ale unui pagini prezente pe Facebook. Aceasta varianta presupune inlocuirea badge-ului primit la eveniment cu un badge de tip special (complet customizabil folosind autocolante) care badge permite autentificarea vizitatorului (printr-o modalitate perfect similara celei prin care se realizeaza accesul in companii / sisteme de pontaj). Astfel, identitatea userului (deci implicit contul lui de Facebook) devin cunoscute in momentul apasarii butonului “Like”.

3. “Check-in Box”

Este deasemenea o varianta de implementare simpla, care la trecerea badge-ului primit la eveniment prin fata cutiei, genereaza o postare pe Facebook / Twitter, din contul vizitatorului, care postare confirma prezenta la eveniment (“Sunt la evenimentul X”).

Daca vrei si tu “Real Like Box” la evenimentul tau, contacteaza-ne . 


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s