Sări la conţinut

Haide la ecaHack Bucharest !

In ultimul weekend al lunii, 30-31 Martie 2013, va avea loc ecaHack Bucharest , un hacktahon dedicat dezvoltatorilor de aplicatii mobile, designerilor si hackerilor. Evenimenul are loc la  Hotel  – Ibis (Palatul Parlamentului).

In incercarea de a anticipa viitorul aplicatiilor mobile, de a descoperi cele mai indraznete idei si de a gasi modalitati inovative de abordare a anumitor probleme ecaHack abordeaza o lista de tematici extinsa.

Mai mult decat un hackathon de weekend, ecaHack isi propune explorarea modului in care interactionam cu dispozitivele mobile, atat in contextul realitatii cat si in cel al realitatii augmentate. Conceptele de NFC si de smart home ocupa de asemenea un loc important in viitorul imaginat de noi.

Daca vreti sa participati, formati-va echipe de cate 3 persoane, ganditi-va la o idee de aplicatie si inscrieti-va pe: http://bucharest.ecahack.com . Dintre echipele inscrise vor fi selectate 10 de catre mentori si juriu sa participe la competitie.

Robofun sustine ecaHack Bucharest si va provoaca sa explorati combinatii inedite hardware – software. In acest sens, orice echipa care participa la ecaHack Bucharest primeste un discount de 5% pentru hardware-ul achizitionat pentru eveniment (folositi codul de discount „ecaHack5%” cand lansati comanda pe site).

Pentru inspiratie, mai jos este prezentarea mea de la Droidcon 2012.

Spor !

Viorel Spinu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: