Haide la ecaHack Bucharest !

In ultimul weekend al lunii, 30-31 Martie 2013, va avea loc ecaHack Bucharest , un hacktahon dedicat dezvoltatorilor de aplicatii mobile, designerilor si hackerilor. Evenimenul are loc la  Hotel  – Ibis (Palatul Parlamentului).

In incercarea de a anticipa viitorul aplicatiilor mobile, de a descoperi cele mai indraznete idei si de a gasi modalitati inovative de abordare a anumitor probleme ecaHack abordeaza o lista de tematici extinsa.

Mai mult decat un hackathon de weekend, ecaHack isi propune explorarea modului in care interactionam cu dispozitivele mobile, atat in contextul realitatii cat si in cel al realitatii augmentate. Conceptele de NFC si de smart home ocupa de asemenea un loc important in viitorul imaginat de noi.

Daca vreti sa participati, formati-va echipe de cate 3 persoane, ganditi-va la o idee de aplicatie si inscrieti-va pe: http://bucharest.ecahack.com . Dintre echipele inscrise vor fi selectate 10 de catre mentori si juriu sa participe la competitie.

Robofun sustine ecaHack Bucharest si va provoaca sa explorati combinatii inedite hardware – software. In acest sens, orice echipa care participa la ecaHack Bucharest primeste un discount de 5% pentru hardware-ul achizitionat pentru eveniment (folositi codul de discount “ecaHack5%” cand lansati comanda pe site).

Pentru inspiratie, mai jos este prezentarea mea de la Droidcon 2012.

Spor !

Viorel Spinu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s