Sări la conţinut

Senzor de Viata : Update

Dat fiind ca suntem in 3 aprilie astazi, este momentul pentru un mic update privitor la senzorul de viata ajuns in oferta noastra pe 1 aprilie 2013. Am primit mai multe comenzi ferme, pe care le-am onorat integral.

Fiecare dintre clientii care au comandat un senzor de viata au primit un pachet ca cel din imaginea de mai jos, si o scrisoare de scuze ca cea atasata.

 

 

Va multumesc pentru comanda dvs, suntem onorati de increderea pe care o aveti in produsele ROBOFUN.

Din pacate, tocmai am descoperit ca unele produse din acest lot ar putea fi afectate de un mic defect de conceptie. Concret, este vorba despre un efect de transmutatie cuantica relativista. Acest efect apare doar atunci cand axa de ecuator a planetei Saturn se aliniaza cu axa longitudinala a unei larve de musca din familia Hippoboscoidea (http://en.wikipedia.org/wiki/Hippoboscoidea).

Efectul consta in faptul ca produsul se transmuta in piesele componente.

Ne cerem scuze in avans pentru aceste probleme, si speram ca produsul dvs sa NU fie afectat de acest efect de transmutatie cuantica relativista.

Daca totusi se intampla ca produsul dvs sa fie afectat, aveti mai jos un cod de discount 5% pentru urmatoarea comanda la Robofun. Introduceti acest cod in campul “comentarii comanda” si veti primi 5% discount. Cuponul este nominal.

SENZOR-VIATA-XXXX


Cu consideratie,

Viorel Spinu

 

Inca o data va multumesc personal pentru increderea in produsele Robofun, si imi cer scuze pentru efectul de transmutatie cuantica relativista pe care probabil ca unii dintre dvs. l-ati experimentat pe produsul comandat 🙂

Speram sa putem aduce din nou senzorul de viata in oferta anul viitor pe 1 aprilie 2014 (sau daca nu, in mod cert vom reusi sa aducem un produs similar).

 

Feedback primit de la cei care au primit produsul :

 

Paul : Azi am primit produsul 🙂 Din pacate produsul s-a dezintegrat in tranzit, probabil datorita diferitelor forme de viatza pe care le-a identificat pana a ajuns la destinatie. Oricum nu ma stresez intrucat alaturi de produsul comandat am primit ca super bonus si renumitul dispozitiv antistres. Multumesc Robofun :)”

 

Caesar: Comandat luni dimineata, intrat in posesie astazi.

Raza de detectie este putin cam mare la 10m dar voi inlocui R3 cu un trimpot de 200K (sau poate chiar 1M) pentru a putea scade distanta la cativa Angstromi. Revin cu detalii.
Sunt curios si daca C4 ar fi inlocuit cu un varicap daca ar incepe detectia macar de la acarieni in sus.

Dl. Spinu, ati avut dreptate, carcasa din Unobtanium se potriveste manusa, parca ar fi facute sa fie folosite impreuna. Nici macar raza de actiune nu este afectata.

M-a dezamagit putin pretul final achitat la curier (totul gratuit, inclusiv transportul <n.r> ) dar mi-a trecut repede. Toti colegii de munca au fost ciorchine peste mine cand am desfacut plicul.”

 

 

Numai bine,

Viorel

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.