3D printing @Architecture in Fashion – workshop de fabricatie digitala aplicata in moda

Robofun sustine materialele si imprimantele 3D in cadrul evenimentului de fabricatie digitala “Architecture in Fashion“, organizat de Parametrica [digi fab school] in zilele de 21-27 aprilie 2014. Dupa cum ne stiti, ne place cercetarea si ne place sa facem lucruri inedite, iar acest workshop ne ajuta sa testam si mai bine imprimantele pe care le facem si sa obtinem feedback din rezultatele participantilor.

Daca vreti si voi sa testati printarea 3D aplicata intr-un domeniul al frumosului precum moda, va puteti inscrie pana marti, 22 aprilie, la workshopul de fabricatie digitala Architecture in Fashion. Evenimentul este impartit in 2 parti:

– modulul de curs, 21-23 aprilie, aici invatati Grasshopper si Rhinoceros Nivel 1

– si workshopul de fabricatie digitala, 23-27 aprilie, in care se studiaza procesul de design cu aplicatiile 3D printing si laser cutting

Cine sunt participantii?

Fashion si product designeri, arhitecti, ingineri, programatori, scenografi. Studenti si profesionisti.

Invitat special: ARIAN HAKIMI NEJAD, arhitect Zaha Hadid Arhitects, partener Parametrica [digi fab school], specialist in design computational, indrumator al multor workshopuri la nivel international.

Mai multe informatii despre concept puteti citi aici. Pentru preturi, discounturi si inscriere intrati pe pagina http://www.architectureinfashion.ro/register, iar pentru ultimele update-uri puteti intra pe pagina lor de Facebook.

ARCHITECTURE IN FASHION, 21-27 aprilie 14

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s