Sări la conţinut

Vă invităm la a 5-a ediție DefCamp – conferința internațională de hacking & INFOSEC

În perioada 25 – 29 noiembrie la Crystal Palace Ballroom, București, Centrul de Cercetare în Securitate Informatică din România – CCSIR organizează cea de-a 5-a editie a celui mai hipnotizant eveniment de hacking & securitate informatică din Europa Centrală și de Est, DefCamp.

Evenimentul a incurajat mereu studenții și liceeni să participe, să cunoască și partea internațională a securității IT și să descopere noi modalități de a pune in practică toate cunoștiințele dobândite. Astfel, studenții beneficiază de 50% reducere din prețul biletului iar grupurile de cel putin 3 persoane se bucura de un discount de 15%, numarul biletelor fiind limitate. Te poti inregistra direct de aici.

 

defcamp_wide.png

DefCamp 2014 adună în capitală peste 600 de participanți și 40 de speakeri din România și din țările vecine, participanți cu niveluri de experiență variate – de la studenți și elevi până la lideri în industrie, formatori de opinie și experți în securitate cibernetică și research ce vor dezbate subiecte precum securitate & razboi cibernetic, securitate pe SCADA, securitate web, malware, forensics, network security, inginerie sociala samd.

“Evenimentul din această toamnă este cu siguranță așteptat de mulți români și nu numai; cercetările din cursul anului și problemele identificate ce țin de mediul virtual vor fi discutate de lideri din domeniu atât din Europa cât și din USA. Estimăm că anul acesta vom avea cea mai mare densitate de specialiști în securitate informatică pe metrul pătrat din ultimii 5 ani.”, a declarat Andrei Avădănei, fondatorul și coordonatorul conferinței DefCamp.

Cei doi keynotes din acest an sunt:

  • Mika Lauhde – Vice President at SSH Communications Security

  • Paul de Souza – Director of Cyber Security Forum Initiative (CSFI)

Lista speakerilor este intarita de alte nume din domeniu, precum Anthony Guess-Johnson – CSFI, Raoul Chiesa – The Security Brokers, Fadli B. Sidek – BT Global Services, Alex “Jay” Balan – BullGuard, Adrian Furtuna – KPMG, Cristian Stoica – UTI Group, Benjamin Brown – Akamai Technologies, Roger W. Kuhn, Jr – CSFI, Dragos Comaneci – Ixia, Moti Joseph – COSEINC, Marion Marschalek – Cyphort, Miguel Mota Veiga – Dognædis, Andrei Costin – Firmware.RE, Celil ÜNÜVER – SignalSEC, Julie Gommes – CybelAngel, Bogdan Belu – Distinct, Tudor Damian, Fahad Ehsan – USB AG, Rafael Fontes Souza – Green Hats, Yury Chemerkin, Andrei Hodorog. Mai multe detalii despre acestia si subiectele tratate puteti citi aici.

In plus, anul acesta au fost introduse in program si trei workshop-uri organizate in colaborare cu traineri straini din SUA si Europa:

  1. Cursul de Cyber Warfare Operations & Design (25-27 Noiembrie).

  2. Cursul de Digital Forensics (27 Noiembrie).

  3. Cursul de Open Source Intelligence (OSINT) (26 Noiembrie)

Evenimentul este organizat cu sprijinul Bitdefender, Safetech Innovations, KPMG Romania, Voxility Romania, Ixia, Cyber Ghost dar și mediatizat de numeroși parteneri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: