De ce sa alegi imprimanta Robofun ?

* ai 2 ani garantie

Daca ceva este in neregula (*) cu imprimanta ta intr-un interval de 2 ani de la achizitie, o facem iarasi sa functioneze corect. In plus, pe perioada reparatiei (in general este vorba despre 1-2 zile lucratoare) iti dam imprumut una dintre imprimantele noastre, ca sa nu te plictisesti.

(*) in sensul defectelor de fabricatie, in limita unei utilizari corespunzatoare; daca o scapi pe jos de la etajul 2, sau daca o pui sa printeze in cada si dai drumul la dus peste ea, intelegerea noastra de mai sus cade.

* ai imprimanta la schimb pe perioada reparatiei

Stim ce inseamna sa iti vina o idee si sa nu ai o imprimanta la indemana pe care sa iti testezi ideea. Si noi am trecut prin asta. Pentru ca nu vrem ca tu sa fii trist, pe perioada reparatiei iti oferim o imprimanta la schimb cat timp lucram la a ta.

* ai performante excelente

Imprimantele Robofun permit o grosime minima a stratului de 52 de microni, ceea ce inseamna ca obiectele tale printate vor arata excelent. Dimensiunea maxima a obiectului printat este de 20 cm X 20 cm X 20 cm (pentru imprimanta 20-20-20), 20 cm X 40 cm X 20 cm (pentru imprimanta 20-40-20) si 40 cm X 40 cm X 40 cm (pentru imprimanta 40-40-40), ceea ce iti permite sa obtii obiecte perfect functionale.

* iti poti cumpara filamentul de oriunde doresti tu

Exista o serie de imprimante 3D “vendor locked-in”, care functioneaza doar cu filament de la acelasi producator (al carui pret de achizitie este de obicei peste pretul pietei). Imprimantele Robofun nu sunt vendor locked-in, poti folosi orice fel de filament doresti tu. Sigur, pentru performante maxime, iti recomandam sa folosesti filamentul premium Robofun.

* te ajutam oricand ai nevoie

Ne poti cere oricand ajutorul atunci cand ai nevoie. Daca este necesar, ne poti vizita oricand la sediul nostru din Bucuresti.

* si totul la un pret foarte bun

Nu vrem sa ne crezi pe cuvant. Studiaza piata, si din Romania si in afara tarii, si daca gasesti o imprimanta cu performante similare si un pret final mai bun decat oferim noi, da-ne de stire. Noi credem ca nu vei gasi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s