ZigoPrint Professional 2016

Toate comenzile lansate astazi, 1 aprilie 2016 vor primi gratuit (indiferent de valoarea comenzii) un ZigoSpor masina sport de ultima generatie.

 

Dupa indelungi  studii si cercetari care au durat aproape un an, suntem in masura sa va prezentam cea mai noua tehnologie a acestui mileniu. Este vorba despre imprimanta 3D ZigoPrint Professional 2016. ZigoPrint Professional, spre deosebire de imprimantele obisnuite care printeaza obiecte folosind filament de plastic, foloseste pentru printare un flux concentrat de neutrinololi si printeaza ZigoSpori. Un ZigoSpor este un germene de obiect. Daca este corect ingrijit (udat cu 25.4 ml de apa distilata la fiecare 59 de minute vreme de 7 zile), ZigoSporul se dezvolta intr-un obiect complet, perfect utilizabil.

Astfel, nu mai este necesar sa dai sute de mii de euro pe o masina sport! Tot ce ai de facut este sa iti printezi un ZigoSpor, sa il ingrijesti cu atentie si in 7 zile ai masina sport mult visata! La fel de simplu poti printa si ZigoSpori de telefoane mobile, televizoare, plasme sau chiar vile cu 10 camere! In 7 zile, ingrijit corect, ZigoSporul se dezvolta in ceea ce ai tu nevoie (atentie in cazul vilelor si a altor obiecte voluminoase, aceastea trebuie plantate corespunzator, intr-un spatiu suficient de larg incat sa le permita dezvoltarea – nu vrei sa te trezesti cu un Ferrari in dormitor, nu-i asa?)

PS : pentru a va asigura ca ZigoSporul dvs este ingrijit corect, va recomandam sa construiti un sistem automat de udare (sugestii componente – pompa lichid, senzor debit, real time clock).

Spor la treaba !

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s