Regulament sponsorizare "postare fulger"

 

Prezentul regulament descrie modul de functionare a campaniei de sponsorizare desfasurata de catre Robofun Make in cadrul grupurilor si paginilor Facebook participante.

 

Mecanismul campaniei

Robofun Make va oferi un cupon valoric de 35 de RON in fiecare saptamana unui membru al grupului sau paginii de Facebook. Cuponul valoric va putea fi utilizat doar pentru achizitia de obiecte printate 3D (fie obiecte deja existente in shop-ul Robofun Make, fie obiecte printate la cerere). Cuponul valoric va avea o valabilitate de 60 de zile de la data emiterii. Mai multe cupoane valorice vor putea fi cumulate in aceeasi comanda. Transportul (acolo unde este cazul, adica pentru comenzile sub 100 de RON), va fi platit direct de catre cumparator catre Fan Courier (nu va putea fi platit cu cupoane valorice).

Exemplul 1 : ai castigat 2 cupoane a cate 35 de RON fiecare, si vrei sa iti cumperi un obiect printat 3D care costa 90 de RON. Vei plati 20 de RON ramburs (diferenta intre 90 RON si 70 RON) si vei plati transportul catre Fan Courier conform cu  http://www.robofun.ro/livrare .

Exemplul 2 : ai castigat 4 cupoane a cate 35 de RON fiecare, si vrei sa iti cumperi un obiect printat 3D care costa 130 de RON.  Vei primi obiectul acasa fara sa platesti nimic (transportul este platit de Robofun, intrucat comanda este mai mare de 100 de RON, iar costul obiectului este acoperit prin cupoane).

 

Durata campaniei

29 octombrie 2014 – indefinit

Robofun Make va putea inceta campania oricand. Incetarea campaniei va inseamna doar ca Robofun Make nu va mai oferi cupoane noi. Toate cupoanele deja oferite vor fi valabile si vor fi onorate in continuare, si dupa incheierea campaniei.

 

Alegerea castigatorului saptamanal

Saptamanal, la un moment ales de catre Robofun Make, pe grupul de Facebook va fi publicat „anuntul fulger” de catre unul dintre conturile Facebook oficiale. Cel care va face urmatoarea postare pe grup din punct de vedere cronologic va primi cuponul saptamanal prin mesaj privat. Postarea va trebui sa contina cel putin o fotografie cu un element din colectia personala. O postare fara fotografie nu va fi luata in considerare, urmand ca prima postare care contine o fotografie cu un element din colectia personala sa primeasca premiul saptamanal. 

 


Mai exact, ce trebuie sa fac eu ca sa particip ?

Trebuie sa urmaresti atent pagina sau grupul de Facebook care participa la campanie (vezi mai jos) (eventual chiar sa te abonezi la pagina 🙂 ), si sa postezi primul o poza cu un element din colectia proprie imediat dupa postarea fulger facuta de contul oficial. Daca ai reusit sa postezi primul o poza cu un element din colectia proprie, vei primi codul de discount prin mesaj privat.

 

Conturi Facebook oficiale

Conturile Facebook oficiale sunt acele conturi care pot publica „anuntul fulger”. Conturile Facebook oficiale sunt listate mai jos.

ROBOFUN

 

Viorel Spinu

 

Cum se folosesc cupoanele valorice ?

Comanda se face pe site-ul robofun.ro, urmand procesul obisnuit de comanda. Cupoanele valorice se introduc in campul „adauga comentarii despre comanda ta”, la ultimul pas din procesul de comanda, ca in imaginea de mai jos. Cupoanele valorile NU sunt procesate automat de catre sistem, ci vor fi validate manual de catre operatorii Robofun. Astfel, desi in site vei vedea valoarea totala a comenzii (fara a fi dedusa valoarea cupoanelor), tu vei plati ramburs o suma mai mica, corespunzatoare cupoanelor de discount utilizate.

 

 

Pagini si grupuri Facebook participante

Comunitatea Masini de Legenda

 

Contact

Pentru orice fel de neclaritati, trimiteti un email la viorel [punct] spinu [at] robofun [punct] ro .

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.