Sări la conţinut

Concurs Robofun 2012

 

Astazi lansam concursul Robofun 2012, un concurs de proiecte care  se va incheia pe 31 decembrie 2012 si va oferi premii lunare in valoare de 299 de RON. Ceea ce inseamna ca ai 10 sanse de castig. Tot ce ai tu de facut este sa ne trimiti descrierea proiectului tau prin email la contact [at] robofun [dot] ro.  In fiecare prima zi a lunii, noi vom publica toate proiectele primite in luna precedenta.  Va exista o perioada de votare de 30 de zile pentru toate aceste proiecte, iar in ultima zi a lunii se va face premierea. In acest fel, fiecare proiect va avea la dispozitie exact 30 de zile ca sa fie votat, indiferent de data la care a fost trimis catre noi (ceea ce inseamna sanse egale pentru fiecare proiect).

 

Cat dureaza concursul ?

Concursul incepe astazi si se incheie pe 31 decembrie 2012. In ultima zi a fiecarei luni oferim cate un premiu constand intr-un voucher Robofun in valoare de 299 de RON (care iti permite achizitionarea de produse de pe site-ul robofun.ro, ce produse vrei tu, in valoare de cel mult 299 RON, TVA inclus).

 

Cum se desfasoara votarea ?

Vom publica in fiecare prima zi a lunii toate proiectele pe care le-am primit in luna respectiva pe blog-ul Robofun.  Fiecare proiect va avea asociat un link „Like” pe Facebook. Vreme de 30 de zile de la publicare, cititorii vor putea vota proiectele publicate in luna respectiva. Dupa 30 de zile, votarea se va  incheia, numarul de voturi din acest moment fiind asociat proiectului respectiv pentru intreaga durata a concursului. In acest fel, fiecare proiect are sanse egale de castig (perioada egala de votare).

 

Cum se face premierea ?

In ultima zi a fiecarei luni, cel mai votat proiect din concurs (care inca nu a castigat un premiu in lunile precedente) va fi premiat de noi cu un voucher in valoare de 299 de RON. Aceasta inseamna ca ai 10 sanse de castig (cate o sansa in fiecare luna). 

 

Cum imi pot folosi premiul ?

In ultima zi a fiecarei luni, cel mai votat proiect din concurs  (care inca nu a castigat un premiu in lunile precedente) va fi premiat de noi cu un voucher in valoare de 299 de RON. Acest voucher va putea fi folosit la o singura comanda pe site-ul robofun.ro, intr-o perioada de doi ani de la data castigarii acestuia. Nu este obligatoriu sa-l folosesti integral (adica poti cumpara spre exemplu un Arduino Mega la 250 RON cu el), dar valoarea ramasa (49 RON in acest caz) nu va mai putea fi utilizata in alta comanda.

 

Cum ma inscriu ?

Trimite un email la contact [at] robofun [dot] ro cu descrierea proiectului tau. Este necesar sa incluzi macar trei poze. Pentru a-ti creste sansele de castig, este bine insa sa-l faci cat mai simplu de inteles pentru cititori.  In acest sens, iti sugeram sa incluzi cat mai multe poze, si deasemenea si unul sau mai multe filme. Ca sa te inspire, aici sunt cateva proiecte care noua ni se par interesante din punct de vedere al prezentarii – Statie meteo cu Mac,  ROBOTL – robot cu retele neurale, Animatronic Hand, Swirl, Smart Home Management System, Radar Arduino, Valkirie CNC.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: