Sări la conţinut

Carte "10(zece) proiecte cu Arduino" in format electronic pe Google Books

Invata sa construiesti rapid si usor gadgeturi, roboti, device-uri automatizate si multe alte lucruri interesante cu ajutorul cartii „10(zece) proiecte cu Arduino” scrisa de catre s. l. dr. ing. Radu Pietraru de la Facultatea de Automatica si Calculatoare, UPB. Cartea te va ajuta sa explorezi universul construit in jurul placii Arduino, de la gadget-uri de monitorizare a locuintei, routere WIFI, retele inteligente de senzori, gadget-uri cu localizare prin GPS si multe altele.

Primul capitol al cartii se poate vizualiza gratuit pe Google Books.

Cartea se poate cumpara in format electronic direct din Google Play .


„Volumul „10(zece) proiecte cu Arduino” elaborat de catre s. l. dr. ing. Radu Pietraru este o lucrare actuala, dedicata unui subiect de mare interes pentru pasionatii domeniului stiintific, tehnico-aplicativ.

Structurata in zece capitole bine echilibrate care descriu, fiecare in parte, cate un proiect din domeniul sistemelor electronice de automatizare, cu posibile dezvoltari ulterioare si referinte on-line, lucrarea contine informatii concise si pertinente despre componentele, metodele de asamblare, aplicatiile software, seturile de configurare, interfata cu utilizatorul dar si despre alte elemente, la fel de necesare proiectarii si realizarii practice a acestor proiecte.

Referintele bibliografice on-line (Webografia), atent selectate, reflecta preocuparea autorului pentru studierea si utilizarea unor materiale actuale, de calitate, care sa ajute cititorul sa inteleaga mai bine informatiile prezentate in cadrul lucrarii si care sa ii ofere acestuia un punct de plecare pentru dobandirea unor noi cunostinte si abilitati tehnice.

Prezentarea grafica este sobra, eleganta si clara, facilitand parcurgerea si intelegerea notiunilor prezentate.

Lucrarea este astfel conceputa si realizata incat poate fi folosita ca indrumar de laborator pentru discipline predate in cadrul facultatilor cu profil tehnic, ca ghid tehnico-stiintific in cadrul cercurilor stiintifice studentesti si al cluburilor tehnico-aplicative ale elevilor de liceu, dar si ca un volum interesant, incitant, ce poate fi parcurs de orice cititor care doreste sa exploreze, sa inteleaga domeniul abordat si apoi sa creeze el insusi proiecte de tipul celor prezentate.”

Poti cumpara cartea in format electronic direct din Google Play.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: