Targ de joburi la Politehnica Bucuresti – 9-10 martie 2019

În zilele de 9 și 10 martie , Facultatea de Automatică și Calculatoare va fi locul în care se va desfășura cel mai mare eveniment de carieră din domeniul de IT.
Programul zilnic este între orele 10:00 – 17:00 , timp în care cei prezenți pot trece pe la standurile companiilori și se pot bucura de surprizele pregătite.
De asemenea, pentru ca totul să fie cât mai simplu și eficient, pe site-ul
https://targ.lsacbucuresti.ro/ , la secțiunea Contul Meu , fiecare își poate crea un cont unde să-și încarce CV-ul . Pe parcursul evenimentului, cei interesați de ofertele companiilor, pot comunica reprezentaților de la stand codul de aplicare , format din 4 cifre. Astfel, aceștia vor
avea ocazia de a aplica cu ușurință în cadrul unei companii și de a afla detalii despre ofertele acesteia!
Pe lângă acest lucru, evenimentul cuprinde și o serie de quiz-uri , venite din partea companiilor, prin care acestea vor testa participanții prezenți!
Târgul IT&C reprezintă un bun prilej de consultare și informare a ariei de joburi din România, atât pentru studenți, cât și pentru cei care nu mai sunt în spațiul academic, dar își doresc să își găsească jobul potrivit. Cariera ta începe la Târgul IT&C!
Pentru mai multe detalii, urmăriți evenimentul de Facebook de la https://goo.gl/YrPNbE și site-ul oficial al evenimentului https://targ.lsacbucuresti.ro/ .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s